Sevi vajag palutināt!

- 5.Janvāris, 2018
Viesis
Laikrakstā

Uz Nedēļas nogales jautājumiem atbild valmieriete un sirdī joprojām latgaliete ILZE ZARIŅA, firmas Wunder Latvia Valmieras biroja vadītāja (jeb biroja dvēselīte, kā mīļi saka kolēģe)

Kam, jūsuprāt, domāta sestdiena?

Sestdiena domāta sev, svētdiena — ģimenei.

Ko sestdienās nedrīkst darīt?

Uzlikt modinātāju un domāt par pirmdienu. Vēl vairāk tas attiecas uz svētdienām.

Ko gribētos, bet nesanāk?

Tā ir iegājies, ka sestdienas pirmā dienas daļa tiek veltīta uzkopšanas darbiem. Gribētos savest māju kārtībā jau piektdien, lai sestdien varētu nedomāt par pienākumiem, bet ļauties mirkļa iegribām, doties ciemos vai vienkārši nedarīt neko.

Sestdienas mīļākais ēdiens. Kā un kurš to gatavo?

Nelepojos ar izcilām pavārprasmēm, taču mājās biežāk gatavoju pati. Mēģinu virtuves darbos iesaistīt arī dēlu Rafaelu. Nereti sestdienas brokastīs gatavojam karstās tostermaizes. Bet vispār mūsmājās iecienīti kā sestdienās, tā citās dienās ir Cēzara salāti. Viena no variācijām:

* Ķīnas kāposts

* Ķiršu tomāti

* Kviešu maizes grauzdiņi, der arī ar dažādām garšām

* Cietais siers (veikalos pieejams jau kubiņos vai skaidiņās)

* Sagriezta gabaliņos un apcepta vistas fileja

* Gatavā Cēzara mērce (piemēram, Spilva), ko katrs pats pievieno savai porcijai.

Ko jūs neēstu pat sestdienās?

Gribētos teikt: Hesburger vai Mcdonald piedāvājumu, bet tad melotu... Pa retam arī tajās iestādēs iegriežos


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru