Dariet visu, ko Viņš jums teiks. Jņ 2,5

- 23.Decembris, 2016
Viedokļi
Laikrakstā

Ienākot jaunajā Valmieras katoļu baznīcā, virs galvenā altāra var izlasīt šādus vārdus — Dariet visu, ko Viņš jums teiks (Jņ 2,5). Tos izteica Vissvētākā Jaunava Marija savam dēlam, pirms Viņš kāzās Galilejā veica savu pirmo brīnumu. Jēzus kalpiem sacīja: piepildiet tukšās krūkas ar ūdeni. Tie paklausīja, un ūdens tika pārvērsts par gardu vīnu.

Šo citātu un atgadījumu vēlos izmantot kā šā gada Ziemsvētku vēlējumu.

Vīns Bībelē ir prieka un svētku simbols. Lai brīnums varētu notikt, kalpiem bija jāpaklausa Marijas teiktajiem vārdiem. Ko nozīmē — Dariet visu? Nedari tikai daļu, nedari tikai tās lietas, kas patīk vai šķiet simpātiskas. Darīt visu nozīmē rūpēties gan par pasaulīgajiem, gan garīgajiem labumiem.

Jāatzīst, ka ikdienā bieži vien saskaramies ar grūtībām būt uzdevumu augstumos. Tas saistās ar nespēju dzirdēt to, ko mums grib pateikt Debesis. Būsim gādīgi. Rūpēsimies dzīvē par visu, kas attiecas gan uz miesu, gan dvēseli.

Šajos svētkos, kuros svinam gaismas uzvaru pār tumsu, novēlu katram ieklausīties tajā, ko saka Debesis. Dievnami ir atvērti visu gadu. Atrodiet laiku kopīgai lūgšanai un pateicībai. Debesu Tēvs, dod mums visiem gaismu un piepildījumu šīs dzīves ceļojumā.

Svētīgus Kristus dzimšanas svētkus!


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru