Vidzemes Uzņēmēju dienas 2016 gaidot

- 10.Maijs, 2016
Laikrakstā

Vairs tikai divas nedēļas palikušas līdz ikgadējam mūsu reģionā kuplākajam uzņēmējdarbības, mājražotāju un amatnieku saietam Vidzemes Uzņēmēju dienas 2016, kas piektdien, 20. maijā, un sestdien, 21. maijā, ar pamatīgu burziņu piepildīs Valmieras centru.

Jau 19. reizi šo tradicionālo pasākumu rīko Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras Vidzemes reģionālā nodaļa, kā vienmēr atbalstu pasākumam sniedz arī Valmieras pilsētas pašvaldība.

200 dalībnieku

Kā ar gandarījumu atzīmē pasākuma rīkotāji, dalībnieki — aktīvi cilvēki gan Vidzemē, gan arī tālāk Latvijā — Valmieras izstādi pa šiem gadiem pietiekami labi iepazinuši un arī labprāt paredz savos plānos, tāpēc jau pagājušajā nedēļā visas vietas ekspozīcijā — i Valmieras Kultūras centrā, i laukumā ārpusē — bija aizpildītas. Šogad Vidzemes Uzņēmēju dienās būs ap 200 dalībnieku, te tiek skaitīti gan Vidzemes un pat Latvijas mēroga rūpniecības smagsvari, gan paši sīkākie amatnieki un mājražotāji. Lielāko uzņēmumu ekspozīcijas jau ierasti būs zem jumta — lielajā Kultūras centra hallē būs gan Valmieras stikla šķiedra, gan Venden, gan Brīvais vilnis un vēl daudzi ražotāji, tāpat te savus pakalpojumus piedāvās apdrošinātāji un bankas. Jau ierasti ārpusē būs raibs piedāvājums — sākot ar dažādu tehniku, kurā galvenā odziņa, protams, būs Vidzemē lielākais vienkop aplūkojamais jaunu vieglo automašīnu placis, un beidzot ar amatniekiem un mājražotājiem. Īpaši kupls šoreiz solās būt celtniecības pakalpojumu piedāvājums — sauso būvmateriālu ražošanas Baltijas mēroga milzis Sakret, pašmāju metālisti, jumiķu un guļbūves darbu pratēji... Nopietnas ekspozīcijas būs kompānijām Latvijas gāze un Lattelecom. Pirmo reizi ar atsevišķu stendu izstādē būs draugi no Baltkrievijas, jau tradicionāli viesu pulkā būs arī pārstāvji no Igaunijas un Krievijas Federācijas.

IZSTĀDES APMEKLĒJUMS KĀ INTERESANTS PIEDZĪVOJUMS. Nenoliedzami katra nākamā izstāde ir arvien jauns izaicinājums dalībniekiem, arvien jauns piedzīvojums apmeklētājiem. Par publikas interesi daudzos un dažādos konkursos un atrakcijās allaž gādā Vidzemes Uzņēmēju dienu galvenais runasvīrs (no kreisās) Elmārs Kokins.

Komentāri
Pievienot komentāru