Godina novada iedzīvotājus

22.Novembris, 2017
Pilsētās un novados
Laikrakstā

17. novembra vakarā Kocēnu novada Vaidavā norisinājās pasākums par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 99. gadadienai. Tā laikā tika godināti gan Kocēnu novada iedzīvotāji, gan konkursa «Skaistākā dzīves vieta un vide Kocēnu novadā 2017» laureāti.

Jau tradicionāli valsts svētkos ar apbalvojumu «Gada balva 2017» Kocēnu novada dome godināja novada iedzīvotājus. Šogad par pašaizliedzīgo darbu un panākumiem, kas snieguši ieguldījumu Kocēnu novada attīstībā un pašvaldības goda un slavas vairošanā, balvu saņēma Zinta Gmizo, Bērzaines brīvprātīgo ugunsdzēsēju komanda, Grasbergu ģimene, Gunta Zvirbule, Dikļu brīvprātīgo ugunsdzēsēju komanda, Judīte Bukša ar ģimeni, Gunta Ēltamma, Imants Točs, Aiva Zirne, Viesturs Laimīte, Artis Eglītis, Maija Zālamane, Leons Laitāns, Vismants Priedīte, Irēna Džēriņa un Ivars Ceriņš.

Tāpat pasākuma laikā tika sveikti konkursa «Skaistākā dzīves vieta un vide Kocēnu novadā 2017» laureāti. Šogad pašvaldība apsekoja un sveica 10 skaistākās dzīves vietas un to saimniekus — Krēsliņu ģimeni, Ņikitinu ģimeni, Dzintru Danovsku, Bitmaņu ģimeni, Šķērstiņu ģimeni, Vagaru ģimeni, Vītolu ģimeni, Viju Nīmani, Lieni Liniņu un Arturu Kļaviņu, kā arī Vaseru ģimeni.

Pasākuma koncertprogrammu sniedza talantīgā latviešu koklētāja Laima Jansone un pieredzes bagātais Latvijas dīdžejs Monsta (Uldis Cīrulis). Viņu izpildījumā varēja baudīt mūsdienīgi interpretētas latviešu tautasdziesmas, kā arī mākslinieku oriģinālskaņdarbus. Ar muzikāliem priekšnesumiem svētku pasākumu papildināja jauktais koris «Imera» un 2017. gada Eiropas koru olimpiādes zelta medaļas ieguvēji — vokālā grupa «Imera», informē Kocēnu novada pašvaldība.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru