Konkurss Mākslas dārzs

- 25.Aprīlis, 2017
Izglītība
Laikrakstā

Mākslas mēneša ietvaros Valmieras Mākslas vidusskolā norisinājās konkurss «Mākslas dārzs» vispārizglītojošo skolu 9. un 12. klašu skolēniem. Skolēni mājās bija sagatavojuši pašu fotografētas dabas elementu, ritmu un kontrastu attēlojošas fotogrāfijas, no kurām konkursa gaitā veidoja fotokolāžu.

Valmieras Mākslas vidusskola šādu konkursu rīkoja pirmo reizi.  Šajā vēsturiskajā notikumā piedalījās 17 skolēni no Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas, Mazsalacas vidusskolas, Jaunburtnieku pamatskolas, Kocēnu pamatskolas un J. Endzelīna Kauguru pamatskolas. Dalībnieki tika sirsnīgi sagaidīti ar mīļu dāvanu —   skolā grafikas darbnīcā sagatavotām mapītēm «Mākslas dārzs».

Varam droši apgalvot: visi konkursa dalībnieki jau ir uzvarētāji, jo uzdrošinājās piedalīties šādā jaunā Valmieras Mākslas vidusskolas rīkotā pasākumā. Visi dalībnieki un viņu pedagogi maijā tiks aicināti ar jauno, krāsaino autobusu doties uz Rīgu, kur apmeklēs Latvijas Mākslas akadēmiju, Latvijas Nacionālo Mākslas muzeju un dažādas mākslas izstādes.

29. aprīlī pl. 10 visi interesenti tiek aicināti uz atvērto durvju dienu Valmieras Mākslas vidusskolā, līdzi ņemot T-kreklu apdrukāšanai.

MAZSALACAS VIDUSSKOLAS audzēknes Rolanda Ķīkule, Kristiāna Šteinberga, Santa Gaugere, Ilze Kolomejeva un Līga Puhova ar VMV prezentācijas dāvanām.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru