Baldiņš un Sakne astotie Rally Alūksne 2017

- 17.Janvāris, 2017
Sports
Laikrakstā

Nedēļas nogalē Alūksnes apkaimes ceļos tika noskaidroti Rally Alūksne 2017 uzvarētāji.

Latvijas un Igaunijas rallija čempionātu pirmā posma dalībniekiem sestdienas ātrumposmos pievienojās arī rallijsprinta braucēji, kas aizvadīja Latvijas un Lietuvas čempionātu atklāšanas posmu.

Rallijsprinta ieskaitē uzvarēja mūspuses autosportistu Ronalda Baldiņa/Ingara Saknes («Mitsubishi Lancer Evo») ekipāža, kas par astoņām sekundēm septiņos ātrumposmos pārspēja Mareku Švarcu-Švampānu/Armandu Lūkinu («Subaru Impreza»), bet trešo vietu izcīnīja Dmitrijs Feofanovs/Normunds Kokins («Mitsubishi Lancer Evo IX»).

Uzvarot visos ātrumposmos, par «Rally Alūksne 2017» absolūto uzvarētāju kļuva somu sportistu Kalles Rovanperas/Risto Pietilaina ekipāža, kas finišā ļoti ievērojami pārspēja visus konkurentus. Viņiem Alūksnē izdevies uzvarēt jau otro gadu pēc kārtas.

Kopējā ieskaitē Baldiņa/Saknes ekipāža ierindojās augstajā 8. vietā, tehnisku ķibeļu dēļ atsevišķos ātrumposmos liedzot pakāpties vēl augstāk. Jāpiebilst, ka pirmajā dopā viņi uzrādīja piekto ātrāko laiku, bet devītajā ierindojās 4. vietā.

PA SNIEGOTAJIEM Alūksnes puses ceļiem traucas pilota Ronalda Baldiņa un stūrmaņa Ingara Saknes vadītais sarkanais «Mitsubishi Lancer Evo». Foto no personiskā arhīva


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru