Laiks marinēt gurķīšus

- 31.Jūlijs, 2014
Pilsētās un novados
Laikrakstā

Karstums pamatīgi izžāvējis pat Valmieras tirgu — vakarrīt tajā preci piedāvāja vien paši izturīgākie pārdēvēji, kuri tur sastopami regulāri.

Kartupeļi, ko amerikāņi nez kāpēc uzskata par latviešu pamatēdienu, dabūjami par 0,30 – 0,80 eiro/kg, tomāti atkarībā no šķirnes un izmēra — 1,80 – 2,30 eiro/kg, toties iepriecināja gurķu cenas, kas no otrdienas bija vēl mazliet kritušās — skābēšanai, sālīšanai un marinēšanai ideāla izmēra zaļie ovāli maksāja 0,70 – 0,80 eiro/kg, taču nedaudz prāvāki, ko savukārt var izmantot Latgales salātos — 0,50 un pat 0,40 eiro/kg.


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru