Jau rīt 47. «Liesmas» zibensturnīrs futbolā

- 4.Jūnijs, 2015
Sports
Laikrakstā

Klāt ikgadējie Vidzemes futbola svētki. Rīt visas dienas garumā Valmieras futbola kluba sporta bāzes laukumos lieli un mazi cīnīsies par laikraksta «Liesma» zibensturnīra kausiem.

Vislielākā pārstāvniecība šogad Tautas grupā, kurā savā starpā cīnīsies 10 komandas, starp tām tādas komandas kā Tinte, Veikals Pus12, KNAB, Vaidava un citas. Savu pērnā gada titulu gatavi aizstāvēt arī Rancho komandas futbolisti.

Ne mazāk saistošas cīņas sagaidāmas arī OPEN grupā, kurā pēc formāta 6:6 par zibensturnīra kausu cīnīsies sešas komandas. Viņu vidū arī viesi no Rīgas — komanda Garāža, arī SK Matīši, Rubene, Mazais Ansis u.c.

Par leģendāro laikraksta «Liesma» kausu lielajā futbolā spēkosies četras komandas. Kausa pašreizējiem īpašniekiem Vārpa-SK Spēks futbolistiem konkurenti būs FS Gauja, Kvartāls un Valmieras FK vienības.

Emocijas plaiksnīs arī vairākās bērnu grupās, kur mājiniekiem Valmieras FK pretī stāsies Krimuldas un Priekuļu komandas.

Laipni aicināts ikviens interesents jau no pl. 10, kad sāksies grupu turnīru priekšsacīkstes. «Liesmas» kausa fināls paredzēts pl. 19.45. Apbalvošana pl. 20.30. Futbola svētki noslēgsies ar Čempionu līgas fināla — «FC Barcelona» pret «Juventus F.C.» — kopīgu vērošanu uz lielā ekrāna. Spēle sāksies pl. 21.45. Tāpat visas dienas garumā būs padomāts par izklaidi arī pašiem mazākajiem.

Tiekamies futbolā!


Pilno versiju par maksu ir iespējams aplūkot adresē www.news.lv

Komentāri
Pievienot komentāru