Vidzemes slimnīcā jaunas nodaļas

- 9.Jūnijs, 2014
Veselība un labklājība
Laikrakstā

Vidzemes slimnīcā ekspluatācijā nodots Eiropas Reģionālās  attīstības fonda (ERAF) līdzfinansētais projekts «Stacionārās un ambulatorās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana Sabiedrībā ar ierobežotu atbildību «Vidzemes slimnīca», uzlabojot un paaugstinot veselības aprūpes pakalpojumu kvalitāti un pieejamību».

Projekta ietvaros slimnīcas B korpusa pagrabstāvā veikta ēkas rekonstrukcija gandrīz 700 m2 platībā. Izbūvēti jauni inženiertīkli (siltais, aukstais ūdens, kanalizācija, apkure) un jauna elektroinstalācija, izbūvēta pieplūdes un nosūces ventilācija un ugunsdzēsības signalizācija un nomainīti logi.

Raksturojot projekta nozīmi, Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētājs Uģis Muskovs uzsver: «Nomainot vēsturiskās inženierkomunikācijas, esam būtiski uzlabojuši ēkas tehnisko stāvokli B korpusā. Galvenais ieguvums ir kvalitatīvāks pakalpojums, ko varam nodrošināt pacientam, kā arī drošāka un ērtāka darba vide personālam.»

GAIŠI UN ĒRTI. Tā rekonstruētajās nodaļās jutīsies gan pacienti, gan strādājošie. Viktorija Rudzīte jaunajā observācijas nodaļā rāda, kur būs māsas postenis.

Komentāri
Pievienot komentāru